Reformierakonna Kohila valla piirkonna esimeheks valiti jätkama Aivo Rahu

Uudis
|
06.03.2024

Reede õhtul Kohila vallas toimunud üldkoosolekul valiti ühehäälselt piirkonna esimeheks jätkama äsja lõppenud volituse perioodil seda ametit pidanud Aivo Rahu.

Koosolekul otsustati, et piirkond jätkab kolmeliikmelisena, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid ühehäälselt Kohila valla piirkonna juhatusse valituks Kady Adamson ja Aivo Ladoga.

Kohila valla taasvalitud piirkonnajuhi sõnul on Reformierakond vallas tegutsenud pea 3 aastat ning erakonna liikmed jälgivad pidevalt valla juhtimises toimuvat nii volikogus kui erinevates komisjonides. Vallavolikogus ollakse hetkel opositsioonis, kuid erakonna liikmed osalevad aktiivselt valla avalikus elus, osaledes vallavolikogu komisjonides (Eelarve -, Maa- ja hariduskomisjonis).

Kohila PKO meeskond peab väga oluliseks seista selle eest, et valla juhtimine oleks avatud ja asjatundlik. Samuti peame oluliseks, et meie poolt valimistel antud lubadused saaks täidetud ning nii elanikud kui ettevõtjad tunneks, et Kohila vald on hea paik nii kodu jaoks kui ka ettevõtluseks.

Reformierakonna Kohila piirkonna juhatus tegeleb üksmeelselt uute inimeste kaasamisega, et minna vastu uutele KOV valimistele suurema meeskonnaga.

Toetus Reformierakonnale on vallaelanike seas tugev, seda näitas ka 2023. aasta Riigikogu valimiste tulemus.

Reformierakonna Kohila valla piirkonnas on 35 liiget.

 


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt