Timo Suslov: ebakindlatel aegadel vajavad inimesed lootust tuleviku suhtes

Uudis
|
18.11.2023

Täna Reformierakonna Üldkogul peetud kõnes ütles erakonna peasekretär Timo Suslov, et kuigi ajad on heitlikud, pingutavad reformierakondlased, et Eesti riik oleks parimal võimalikul moel kaitstud ja südamega hoitud.

Oleme viimastel aastatel seisnud silmitsi tõsiste kriisidega, mis tekitanud pingeid ja ebakindlust paljudes. Just ebakindlad ajad on need, mil inimesed vajavad lootust tuleviku suhtes kõige rohkem. Kindlust, et kuigi hetkel võib olla raske, saabuvad peagi ka paremad ajad,“ märkis Suslov.

Suslovi sõnul on peatselt lõppev aasta ilmekalt näidanud, et mitte ükski kevadiste riigikogu valimiste põhiteema pole vahepeal muutunud olematuks. „Kas oht Eesti julgeolekule on kadunud? Kas kõik koolid on täielikult üle viidud eestikeelsele õppetööle? Kas Eesti majandus on pöördunud kasvule? Paraku ei ole. Need on vaid mõned väljakutsed, mis on endiselt vägagi aktuaalsed.“

Peasekretär tõi välja, et just ebakindlates oludes usaldasid inimesed juhtima riiki Reformierakonna. „Eesti riigi ees seisvad väljakutsed nõuavad kindlakäelist juhtimist ning sirget poliitilist selgroogu, vajadusel ka raskete, aga vajalike otsuste langetamist. Reformierakond on alati olnud see, kes juhib riiki vastutustundlikult ning hoiab Eestit ka ebakindlatel aegadel õigel kursil.“

Üldkogul kinnitavad reformierakondlased ametisse ka erakonna uue juhatuse. Suslov avaldas veendumust, et ametisse astuv juhatus saab olema töökas ja suunatud tulemustele.

„Täna valituks osutuvad inimesed on need, kes otsustavad oluliste poliitiliste valikute üle ning kujundavad erakonna ja Eesti tulevikku. Mõistagi ei saa nende töö olema lihtne, sest ajad on jätkuvalt keerulised ja eesseisvad ülesanded rasked. Aga usume teisse ning teame, et tulete sellega hästi toime,“ lausus Suslov.

Timo Suslovi Üldkogul peetud kõne terviktekst on leitav SIIT.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt