Reformierakonna maksuküüru kalkulaatori loosimäng

Uudis
|
05.01.2023

Reformierakond tuli novembris välja tulevaste riigikogu valimiste maksurefomi ideega, milleks on senise maksuküüru kaotamine ning tulumaksuvaba miinimumi tõstmine 700 euroni. Me näeme, et inimese edasipüüdlikkust ei tohi karistada, vaid iga inimese edu sõltub tema enda edukusest.

Reformierakonna maksureform taastab Eestile edu toonud lihtsa ja õiglase, ühetaolise maksusüsteemi, kus igal inimesel on kuus kasutada 700 eurot tulumaksuvabalt ja pärast seda kehtib sissetulekule tulumaks 20% ehk igalt eurolt tuleb maksta 20 senti.

Selle näitlikustamiseks tulime välja ka maksuküüru kalkulaatoriga, mis näitab, palju võidab inimene Reformierakonna maksusüsteemiga. Kõigi osalejate vahel loosisime välja ka võitja, kes saab auhinnareisi Brüsselisse koos Europarlamendi külastusega.

Võitja on selgunud ning temaga on võetud ühendust.

Aitäh kõigile, kes maksuküüru kalkulaatori loosist osa võtsid! Jälgi meie tegemisi nii Riigikogu valimiste kodulehel kui ka sotsiaalmeediakanalites (Facebookis ja Instagramis), et olla kursis taoliste looside ning meie tegemistega ka tulevikus.

 

Ning tule 5. märtsil kindlasti valima – Sinu häälest sõltub, millises Eestis me edaspidi elame!

Leia oma kandiaat siit: https://reform.ee/riigikogu-valimised-2023/uldnimekiri/


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt