Timo Suslov: energiaiseseisvus toob inimestele mõistlikud ja stabiilsed energiahinnad

Uudis
|
12.06.2022

Reformierakonna peasekretär Timo Suslov: Eesti energiaiseseisvus toob inimestele mõistlikud ja stabiilsed energiahinnad

Pühapäeval toimunud Reformierakonna Üldkogul peetud kõnes sõnas peasekretär Timo Suslov, et peale Ukraina sõja algust elame täiesti uues olukorras, kus energiaiseseisvus on omandanud uue tähenduse.

„Elame pärast 24. veebruarit täiesti uues olukorras, kus üha rohkem räägime energiaiseseisvusest. See on oluline osa riigi iseseisvusest ning võtmetähtsusega rohepöörde eesmärkide ellu viimisel. Eesti inimestele tähendab see eelkõige stabiilseid ja mõistlikke energiahindu. Inimesed vajavad kindlust ning tulevikku vaatavat energiapoliitikat, mille üle saaks olla uhke nii kodus kui välismaal,“ ütles peasekretär Suslov.

„Kui veel hiljaaegu vajasime energiaiseseisvuseks paradigma muutust, on sõda Ukrainas toonud selle olulisuse selgelt päevavalgele. Sõltuvus Venemaa naftast, gaasist ja elektrist mõjutab meie turvatunnet ja toimetulekut samavõrd kui sõjaline oht,“ rääkis Suslov.

Suslovi sõnul on Reformierakonna esmane prioriteet inimeste turvatunne ja toimetulek. „Reformierakonna juhitud valitsus on teinud aegade suurimad investeeringud meie riigikaitsesse. Meie toetajad on veendunud, et muutunud julgeolekuolukorras ei saa toimida varasemate põhimõtete järgi. Eesti peab olema kaitstud ning seda suudame tagada, kui meie iseseisev kaitsevõime on tugev ning liitlassuhted ja kollektiivkaitse on meie julgeoleku alustala.“

„Reformierakonna toetus üle Eesti on kõrge. Eesti inimesed usaldavad meid ning teavad, et meie peale saab alati kindel olla. Ka rasketel aegadel on Reformierakond just see, kes kaitseb demokraatliku maailma väärtusi ning tõeliselt väärtustab Eesti inimesi ja meie sõpru. Reformierakond seisab vaba ja avatud Eesti eest, mille üle on meil kõigil põhjust uhkust tunda,“ märkis Reformierakonna peasekretär.

Reformierakonna peasekretär Timo Suslovi 12. juunil erakonna Üldkogul peetud kõne on täismahus leitav SIIN


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt