Viljandi linnapeakandidaat Johan-Kristjan Konovalov liitus Reformierakonnaga

Uudis
|
10.04.2024

Justiitsministrina tööd alustanud Madis Timpsoni asemel Viljandi uueks linnapeakandidaadiks esitatud Johan-Kristjan Konovalov liitus Reformierakonnaga.

“Olen nii kodaniku kui ka kohalikel valimistel Reformierakonna nimekirjas kandideerijana hinnanud selle erakonna kogemuste ja uuendusmeelsuse vahelist tasakaalu. Ajal, mil ühiskondlikus mõttevahetuses annavad tooni kohese populaarsuse saavutamiseks mõeldud loosungid, on Reformierakond suutnud ajada sellist poliitikat, mis vaatab kaugemale tulevikku nii meie riikliku julgeoleku kui majandusliku sõltumatuse säilitamiseks,” ütles Konovalov.

Ta lisas, et lähtub kohaliku elu eestvedajana samadest väärtustest, mida kannab tema arvates ka Reformierakond: eestimeelsus, ettevõtlikkus, avatus ja vastutustunne.

“Mul on hea meel, et Johan-Kristjan Konovalov otsustas liituda Reformierakonnaga. Noori haritud inimesi on poliitikasse kahtlemata juurde vaja. Johan-Kristjanil on bakalaureusekraad Ühendkuningriigi Leicesteri ülikoolist ja magistrikraad Tartu Ülikoolist. Lisaks on ta pärit Viljandist ja tal on töökogemus Viljandi linnavalitsuse avalike suhete spetsialistina. Soovin talle Viljandi linnapea ametis palju jõudu ja usun, et koostöö meie inimestega saab erakonnas olema hea,” sõnas Reformierakonna juht Kaja Kallas.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt