Reformierakonna Keila piirkonna esimeheks valiti jätkama Timo Suslov

Uudis
|
04.04.2024

Esmaspäeva õhtul Keila Linnavalitsuses toimunud üldkoosolekul valiti ühehäälselt piirkonna esimeheks, jätkama, äsja lõppenud volituse perioodil seda ametit pidanud, Timo Suslov, kes on ka erakonna peasekretär.

Koosolekul otsustati, et piirkonna juhatus jätkab ka uut, kaheaastast volituste perioodi üheksaliikmelisena, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid Keila piirkonna juhatusse valituks Enno Fels,  Erki Fels, Tanel Mõistus, Ivar Krustok, Tarmo Tamkivi, Karl Olaf Loog, Andrus Loog ning Maret Lepiksaar.

Keila PKO tagasivalitud piirkonnajuhi sõnul on Reformierakond linnas tegutsenud pikalt ja seda ikka läbimõeldult ja tulevikku vaatavalt. Keila linn on viimase 10 aastaga teinud meeletu arenguhüppe – Keilasse tullakse elama, pakutavad teenused on Vabariigis parimad. Seega vastutus linna juhtimise eest kasvab.

„Keilas pean just oluliseks seda, et koalitsioonis on alati töine õhkkond ja partnerid seisavad Keila parema tuleviku eest“ sõnas värske Keila Reformierakonna piirkonnajuht Timo Suslov

Reformierakonnaga on alati võimalus liituda, kes tahab rohkem panustada oma kodulinna tegemistesse ja arengusse.

Reformierakonna Keila piirkonnas on 83 liiget.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt