Reformierakonna Kambja valla piirkonna juhiks valiti kolmandat korda Triin Nõmmistu

Uudis
|
01.04.2024

Eelmisel nädalal Reformierakonna Tartu kontoris toimunud üldkoosolekul valiti Kambja piirkonna esimeheks Triin Nõmmistu. See on Nõmmistule juba kolmas ametiaeg piirkonnaorganisatsiooni juhina.

“Olen üldkoosolekule tänulik pikaaegse usalduse eest. Oleme viimastel aastatel Kambja valla juhtimise õigele kursile viinud. Palju on tehtud, kuid töö jätkub,” sõnab Nõmmistu.

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on kuueliikmeline juhatus, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid Kambja valla piirkonna juhatusse valituks Illari Lään, Margot Võsokov, Meelis Michelson, Kaimur Kivi ja Raivo Maimre.

Pärast 2021. aasta kohalikke valimisi küll opositsiooni jäänud, kuid tänaseks juba poolteist aastat Kambja vallas koalitsioonis olnud Reformierakond on Nõmmistu sõnul jõudsalt valimislubadusi täitmas. “Valmimas on näiteks Tõrvandi kool, planeerimisel uus lasteaed ning vallaelanike kasvu arvestades on suurenenud ka vallaametnike tööpere.”

Kambja valla piirkonnajuht Triin Nõmmistu nendib, et volikogus on täna küll palju poliitteatrit, kuid see on paraku osa avaliku sektori juhtimisest. “Oluline on, et meie eesmärgid saaksid täidetud ja kõigil oleks Kambja vallas hea elada.”

Reformierakonna Kambja valla piirkonnas on 70 liiget.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt