Reformierakonna Kiili valla piirkonna esimeheks valiti jätkama Kallo Keelmann

Uudis
|
22.02.2024

Kolmapäeva õhtul Kiili vallas, Luigel, toimunud üldkoosolekul valiti ühehäälselt piirkonna esimeheks, jätkama, äsja lõppenud volituste perioodil seda ametit pidanud, Kallo Keelmann.

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on kolmeliikmeline juhatus, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid ühehäälselt Kiili valla piirkonna juhatusse valituks Tarmo Vaik ja Kaire Roosileht.

Kiili valla taasvalitud piirkonnajuhi sõnul on Reformierakond vallas tegutsenud pea 20 aastat ning erakonna liikmed jälgivad pidevalt valla juhtimises toimuvat. Vallavolikogus ollakse hetkel opositsioonis, kuid erakonna liikmed osalevad aktiivselt valla avalikus elus, osaledes vallavolikogu komisjonide ning Kiili Varahalduse SA nõukogu töös.

„Kiili Reformierakonna meeskond peab väga oluliseks seista selle eest, et valla juhtimine oleks avatud ja asjatundlik ning suhtluses vallaga elanikud tunnetaksid vallapoolset tuge ning soovi leida lahendus ükskõik millist valdkonda puudutavas küsimuses. Samuti peame oluliseks, et meie poolt valimistel antud lubadused saaks täidetud ning nii elanikud kui ettevõtjad tunneks, et Kiili vald on hea paik nii kodu jaoks kui ka ettevõtluseks“ sõnas Keelmann.

Reformierakonna Kiili piirkonna juhatus on üksmeelselt valmis meeskonda tugevdama, kaasama uusi inimesi ja ideid ning tegutsema aktiivselt seatud eesmärkide nimel. Toetus Reformierakonnale on vallaelanike seas tugev, seda näitas ka 2023. aasta Riigikogu valimiste tulemus.

Reformierakonna Kiili valla piirkonnas on 32 liiget.

Lisainfo:
Kallo Keelmann
Tel. 5146500


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt