Reformierakonna Anija valla piirkonna esimeheks valiti jätkama Peep Kask

Uudis
|
13.02.2024

Esmaspäeva õhtul Kehras, restoranis Fizuli toimunud üldkoosolekul valiti piirkonna esimeheks, jätkama, äsja lõppenud volituse perioodil seda ametit pidanud, Peep Kask.

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on kolmeliikmeline juhatus, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid  Anija valla piirkonna juhatusse valituks Külliki Heris ja Marek Suik.

Anija valla, taasvalitud piirkonnajuhi sõnul on Reformierakond vallas tegutsenud aastaid ning erakonna liikmed jälgivad pidevalt valla juhtimises toimuvat.

Anija Reformierakonna meeskond on lubanud seista selle eest, et valla juhtimine oleks avatud ja asjatundlik ning peavad väga oluliseks, et meie poolt valimistel antud lubadused saaksid täidetud“ sõnas Kask.

Reformierakonna Anija  piirkonna uus juhatus on üksmeelselt valmis meeskonda tugevdama, kaasama uusi inimesi ja ideid ning tegutsema aktiivselt seatud eesmärkide nimel.

Reformierakonna Anija valla piirkonnas on 16 liiget.

Lisainfo:
Peep Kask
Tel. +372 53429665


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt