Tule võta osa Reformierakonna talvisest võrkpalliturniirist! Talvepäev toimub pühapäeval, 18. veebruaril Jõulumäe Tervisespordikeskuse liivahallis (Leina küla, Häädemeeste vald,  Pärnumaa).  

Lisaks võrkpallile on võimalik osa saada rannatennise näidiskoolitusest ning võtta parimat Jõulumäel pakutavatest talverõõmudest – nautida suusaradu ning lasta liugu kelgumäel. Pere noorematele on külla kutsutud Lottemaa tegelased, kas aitavad kaasa lüüa ühistegevustes. Aktiivseid meeskonnamänge lastele viib läbi Seikluspartner, kes pakub ka võimalust osaleda töötoas “Kuidas metsas ellu jääda”. Samuti on soovijatele avatud sauna.  

Võrkpalliturniirist võta osa, kas juba valmis meeskonnaga või leiame sulle tiimi kohapeal. Suusavarustust on võimalik laenutada Jõulumäe Tervisespordikeskusest. Kelgutamiseks on vajalik kaasa võtta oma kelk! Omalt poolt pakume kõigile osalejatele tervitussnäkki ja lõunasööki.  

Esialgne ajakava

11.00 kogunemine, tervitusamps
11.30-13.30 esimesed tegevused:

  • võrkpalliturniir
  • aktiivsed tegevused õues
  • rannatennise näidiskoolitus

12.00 teised tegevused:

  • jätkub võrkpalliturniir
  • töötuba “Kuidas metsas ellu jääda”
  • rannatennise näidiskoolitus

14.00-15.00 lõuna Jõulumäe sööklas
15.00 võrkpalliturniiri auhinnatseremoonia

OSALUSTASU: Tasu ära 2024. aasta liikmemaks, tee seda Oravavõrgus.

Küsimuste korral võta ühendust karmen.pikkmets@reform.ee.

REGISTREERI: Hiljemalt 14. veebruariks!

Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt