Rae valla uus abivallavanem Hannes Ojangu liitus Reformierakonnaga

Uudis
|
21.09.2023

9.oktoobrist ametisse astuv Rae valla abivallavanem Hannes Ojangu otsustas liituda Reformierakonnaga, et poliitilistel teemadel erakonnas kaasa lüüa.

Tulevase Rae valla abivallavanema Hannes Ojangu sõnul soovib ta panustada oma ettevõtluskogemusega erakonna arendamisse. „Mul on hea meel, et saan toetada Reformierakonna arengut. Ettevõtlusvaldkonnas on Reformierakond üks pikima tulevikuvaatega erakondi Eestis ning usun, et minu pikaaegne kogemus sektorist on toeks poliitilistes aruteludes erakonnas nii kohalikul kui riigi tasandil,“ märkis Ojangu.

Reformierakonna peasekretär Timo Suslov avaldas rõõmu Ojangu otsuse üle ning märkis, et ettevõtlikud inimesed on alati oodatud poliitikas kaasa lööma. „Ettevõtlustaustaga Hannes on tugev täiendus meie meeskonda. Olen kindel, et tema teadmised ja kogemused tulevad kasuks nii Rae valla arendamisel, aga kindlasti ka erakonnas ja riigi juhtimises laiemalt,“ sõnas Suslov.

Viimased viis aastat Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskust (HEAK) juhtinud Ojangu on varasemalt töötanud pangandussektoris, kus juhtis nii ettevõtetele suunatud pangateenuste väärtuspakkumiste kujundamist kui ka segmendipõhiste teenidusmudelite kujundamist. Samuti on ta üle kümne aasta panustanud teaduslinnaku Teaduspark Tehnopol välja arendamisesse. Ojangu on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna äri- ja finantsjuhtimise eriala.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt