Timo Suslov: korras riigirahandus peab olema uus normaalsus

Uudis
|
11.06.2023

Reformierakonna peasekretär Timo Suslov ütles erakonna üldkogul peetud kõnes, et Reformierakond on alati seisnud korras riigirahanduse eest ning keerulised ajad nõuavad raskeid otsuseid, et selle suunas kiirelt edasi liikuda.

„Oleme jõudnud olukorda, kus headel aegadel kogutud riigireservid on ära kulutatud ning peame katma eelarve puudujääki tihtipeale laenurahaga,“ sõnas Suslov. „Värskelt ametisse astunud valitsus on aga astunud otsustavaid samme, et korras riigirahanduse suunas kiirelt edasi liikuda.“

Oma kõnes ütles Suslov, et lisaks eesseisvatele maksumuudatustele vajab Eesti mõtteviisi muutust ühiskondlikult. „Korras riigirahandus peab olema uus normaalsus, mis oleks meie kõigi ühine südameasi, mitte üksnes Reformierakonna.“

„Pidevalt kulukaid toetusi juurde tekitades ei tule me kasvavate kuludega viimaks toime. Peaksime ühiskondlikult arutama rohkem sellest, kuidas luua täiendavat majanduskasvu ja soosida rohkem investeeringuid Eesti majandusse. Heaks näiteks on kasvõi kliimavaldkond, milles rohkelt võimalusi ettevõtlusele. Energeetikas seisavad peagi ees suured muutused, mis annavad parema konkurentsieelise ettevõtlusele. Meie riigi jõukus sõltub lõpuks meist endist, mitte kellestki teisest,“ märkis Suslov.

Kõne loetav täispikkuses SIIT>>>


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt