Reformierakonna Tallinna piirkonna uus podcast "Kasvav Tallinn"

Podcast
|
16.10.2024

Podcast “Kasvav Tallinn” on Reformierakonna Tallinna piirkondade arutelusaade, kus tutvustame Reformierakonna ideid ja programmi Tallinna arendamiseks. Räägime päevakajalistest teemadest, käsitleme pealinna ees seisvaid väljakutseid ning pakume lahendusi hariduse, sotsiaalvaldkonna ja linnaelu paremaks korraldamiseks. Saates arutleme koos ekspertide ja külalistega, kuidas muuta Tallinn ühtsemaks ja elamisväärsemaks kõigile.

Podcasti “Kasvav Tallinn” esimeses episoodis arutlevad Sander Andla, Enn Listra ja Toomas Kruusimägi hariduse olulisuse üle Reformierakonna visioonis. Uurime, miks on haridus meie kõige väärtuslikum vara, tagades parimad teenused ja tooted ning olles iga eduka ühiskonna alus.

Vestluses käsitletakse eestikeelsele haridusele üleminekut – millised on selle protsessi väljakutsed ja võimalused ning kuidas Reformierakond tagab sujuva ülemineku. Lisaks räägime Tallinna majandusest ja sellest, mida saab linn teha ettevõtluse toetamiseks. Samuti tuleb juttu Tallinnast kui Eesti suurimast ülikoolilinnast – millised on Reformierakonna nägemused koostööst kõrgkoolide ja linna vahel. Arutleme ka selle üle, kuidas siduda teoreetilised teadmised praktiliste oskustega ja tuua rohkem startup-vaimu õppesse.

Kuula lähemalt taskuhäälingu esimesest osast!

 

Hakka meie taskuhäälingu püsikuulajaks – jälgi meie saateid nutiseadmes.

Kuulmiseni!

 


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt