Timo Suslov: Reformierakonda eristab poliitilistest oponentidest mõistuse hääl

Uudis
|
08.09.2024

Täna Reformierakonna Üldkogul peetud kõnes tõi erakonna peasekretär, Riigikogu liige Timo Suslov välja, et Reformierakonda eristab poliitilistest oponentidest tihtipeale mõistuse hääl.

Reformierakond on korduvalt tõestanud, et ka kehval ajal hoiame lippu kõrgel ja teeme Eesti jaoks õigeid otsuseid, et elu edasi viia. Seda kõike olenemata sellest, kas erakond võidab sellest lühiajalist populaarsust või mitte,“ märkis Suslov.

Suslovi sõnul on Reformierakond oma nime vääriliselt alati valmis tegema julgeid reforme ja kohanema muutustega, sest ka meid ümbritsev maailm pakub meile pidevalt uusi väljakutseid. Just see on meie pikaajalise edu võti, mida hoiame ka edaspidi.“

“Iga Eestimaa paik on Reformierakonna jaoks tähtis ja peame pingutama, et selgitada oma valijatele, mida tähendab kindel tulevik, mida vaid meie suudame pakkuda keerulistes oludes ja kuidas me suudame koos ehitada Eestit, mis on turvaline, hooliv ja edukas riik,” märkis Suslov.

Timo Suslov, kes on ka Riigikogu liige, tõi välja, et Reformierakonna eesmärk on ehitada Eesti, mis on vankumatu oma väärtustes, julge oma unistustes ja kindel oma tulevikus. „Valijad on kinnitanud usaldust meie vastu mitmetel järjestikustel valimistel. Usaldust, et meie valimisprogramm neid päriselt kõnetab ja usku, et meie oleme need, kes suudavad päriselt teha olulisi otsuseid, mis elu Eestis paremaks teevad.“

Üldkogul kinnitasid reformierakondlased ametisse ka erakonna uue esimehe. Suslov kinnitab, et Reformierakonna juhtimine on olnud läbi aastate suur vastutus ja usaldus ning erakonna värske esimees, peaminister Kristen Michal on selleks kahtlemata ka parim valik. 

„Kristen on olnud erakonna peasekretär, juhtinud edukalt Tallinna meeskonda, ta on olnud minister mitmes valitsuses ning riigikogu liige viies koosseisus. Võin kindlalt öelda, et Kristen on inimene, kellel on oskused ja teadmised, et tulla edukalt toime nii majanduslike väljakutsete kui ka riigi juhtimise keerukusega,“ lausus Suslov.

Timo Suslovi Üldkogul peetud kõne terviktekst on leitav SIIT.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt