Reformierakonna Saku valla piirkonna esimeheks valiti Tiit Vahenõmm

Uudis
|
21.09.2023

Teisipäeval, Saku vallamajas toimunud üldkoosolekul valiti piirkonna organisatsiooni (PKO) esimeheks, uueks perioodiks jätkama, Tiit Vahenõmm. Esimees pakkus välja, et PKO-l võiks olla aseesimees, kelleks valiti Tanel Mootse.

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on kolmeliikmeline juhatus. Lisaks piirkonna juhile osu-tusid juhatusse valituks Tanel Mootse ja Rando Kruuse.

Saku valla piirkonnajuhi Tiit Vahenõmme sõnul on Reformierakond Saku valla juhtimise juures olnud pikki aastaid ning erakonna liikmed jälgivad tähelepanelikult vallajuhtimises toimuvat.

“Saku piirkonna meeskond on lubanud seista selle eest, et Saku valla juhtimine oleks avatud ja asjatundlik ning peame väga oluliseks, et meie poolt valimistel antud lubadused saaksid täidetud“ sõnas Tiit Vahenõmm. Tänases kriitilises majandusolukorras on äärmiselt oluline kontrollitud eelarve kasutus ning läbipaistev avaliku raha planeerimine igapäevaste kulutuste ja tehtavate investeeringute osas.

Reformierakonna Saku piirkonna uus juhatus on üksmeelne, teotahteline ning soovib kaasata uusi inimesi ja ideid, et seista hea Saku valla kogukonna ning elurikka keskkonna eest.

Reformierakonna Saku valla piirkonnas on 53 liiget.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt