Reformierakonnaga liitus endine Setomaa ülemsootska Anzelika Gomozova

Uudis
|
15.09.2023

Endine Setomaa ülemsootska Anzelika Gomozova otsustas liituda Reformierakonnaga, et panustada erakonna arengusse Võrumaal.

Seto kultuuri eestseisja Anzelika Gomozova märgib, et liitus Reformierakonnaga soovist rääkida kaasa poliitilistel teemadel.

„Setomaal on minu juured. Kuna Setomaa on mulle inimesena andnud palju, soovin midagi ka anda oma kodukandile vastu ning leian, et poliitika on selleks hea võimalus. Reformierakonnas saan seista hea kohaliku elu edendamise eest ning aktiivselt panustada organisatsiooni arengusse,“ lausus Gomozova.

Reformierakonna Võrumaa piirkonna juhatuse liige Anti Haugas avaldas heameelt Anzelika liitumise üle. “On rõõmustav, et endine seto ülemsootska on otsustanud kaasa lüüa Reformierakonna tegemistes. Meie erakonda on alati oodatud tegusad ja targad inimesed, kes soovivad kaasa rääkida poliitikas ning panustada organisatsiooni tegevusse,“ sõnab Haugas.

Anzelika on üles kasvanud Setomaal ning oli aastatel 2022-2023 Setomaa ülemsootska. Gomozova on õppinud hotellindust ning töötanud aastaid turismi- ja toitlustussektoris, muuhulgas juhtinud ka 2 Michelini tärniga restorani. Hetkel peab Anzelika Setomaal oma mahetalu ja on Lõuna-Eesti turismi arendustegevuste valdkonnajuht.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt