Reformierakonna Hiiumaa piirkonna esimeheks valiti Evelin Lehtsaar

Uudis
|
14.08.2023

Reede õhtul Hiiumaa Arenduskeskuses toimunud üldkoosolekul valiti piirkonna esimeheks Evelin Lehtsaar.

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on viieliikmeline juhatus, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid Hiiumaa piirkonna juhatusse valituks Riho Rahuoja, Andres Onemar, Üllar Laid ja Aivo Kriiska.

Hiiumaa uue piirkonnajuhi Evelin Lehtsaare sõnul kuulub Reformierakond Hiiumaa vallavolikogu koalitsiooni, koostööd jätkates soovitakse viia ellu valimisprogrammis kokkulepitud eesmärgid. „Hiiumaa Reformierakonna meeskond on lubanud seista selle eest, et Hiiumaa vallas läbi viia juhtimise reformi – see tähendab valla elanikele kvaliteetse elukeskkonna loomiseks  senise piirkondliku juhtimise üleviimist valdkondlikule juhtimisele“ sõnas Lehtsaar. „Juhtimisstruktuuri muudatused on juba töös, kogu protsessi loodame lõpetada 2025. aastaks.“

„Mul on suur au järgmisel kahel aastal Reformierakonna Hiiumaa piirkonnaorganisatsiooni juhtida, ka juhatuse koosseis on väga motiveeritud. Nii erakonna kui ka meie piirkonna liikmete toetus on mulle väga oluline“ tänas Lehtsaar ja lisas, „Täname ka senist piirkonnajuhti Aivar Viidikut ning loodame edaspidisele meeldivale koostööle“ .

Reformierakonna Hiiumaa piirkonna uus juhatus on üksmeelselt valmis meeskonda tugevdama, kaasama uusi inimesi ja ideid ning tegutsema aktiivselt Hiiumaal seatud eesmärkide nimel. Ettevaatavalt tehakse plaane ka 2025. aasta kohalike omavalitsuste valimisteks.

 

Reformierakonna Hiiumaa piirkonnas on 49 liiget.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt