Reformierakonna Harju- ja Raplamaa maakondliku organisatsiooni esimeheks valiti Maarja Metstak

Uudis
|
09.08.2023

Teisipäeval Lohusalus toimunud erakonna maakondliku organisatsiooni (MKO) suvisel koosolekul valis juhatus ühehäälse toetusega uueks juhiks Maarja Metstak.

Organisatsiooni esimehe ameti teatepulga üle andnud Mart Võrklaev tänas meeskonda koosoldud aja ja tehtud suure töö eest, tuues välja, et edukad tulemused räägivad iseenda eest. „7 saadiku kohta Harju- ja Raplamaalt riigikogu valimistel on erakonna läbi aegade edukaim tulemus,“ lausus Võrklaev ja märkis, et uue juhi puhul on tegu väga ettevõtliku inimesega.

„Olen veendunud, et täna tehti õige otsus – Metstak on seni panustanud aktiivselt Kuusalus piirkondliku organisatsiooni käima tõmbamisse ning usun, et jätkab samas vaimus ka Harju- ja Raplamaa MKOd juhtides. Tegu on hea ja ettevõtliku juhiga, kellele soovin uues ametis palju edu,“ märkis Võrklaev.

Harju- ja Raplamaa MKO värske juht Maarja Metstak oli tänulik usalduse eest ning märkis, et peamine fookus saab olema 2025. aasta kohalikel valimistel. „Edukad riigikogu valimised on selja taga ning nüüd seame fookuse kohalike omavalitsuste volikogude valimistele ning organisatsiooni arendamisele. Esimehena on minu ülesandeks olla selles protsessis eestvedajaks, et saaksime ühtse meeskonnana anda panuse oma piirkondade elu edendamiseks. Meie piirkondadel on nii sarnasusi kui ka erinevusi ning koos teemade arutamine aitab ühiselt leida lahendusi ning näha värskeid vaatenurki. Mart Võrklaev sai selle rolliga väga hästi hakkama, olen temalt palju õppinud ning annan endast parima, et seda tööd vääriliselt jätkata.“


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt