Reformierakonna Harku valla piirkonna esimeheks valiti Mart Eensalu

Uudis
|
01.07.2023

Sel neljapäeval, Harku vallamajas, toimunud üldkoosolekul valiti piirkonna esimeheks, seda tööd jätkama, hr. Mart Eensalu

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on kuueliikmeline juhatus, sh esimees. Lisaks piirkonna juhile osutusid Harku valla piirkonna juhatusse valituks Ott Kasuri, Gert Silling, Maris Viisileht, Katrin Krause, Urmas Ambur.

Harku valla uue piirkonnajuhi hr. Eensalu sõnul onReformierakond valla juhtimise juures olnud kaheksa kuud ning selle aja jooksul on tehtud mitmeid olulisi uusi algatusi ning seatud uusi eesmärke.

Reformierakonna meeskond on lubanud seista selle eest, et valla juhtimine oleks teadmiste põhine, asjatundlik, avatud, kaasav ning peame väga oluliseks, et meie poolt seatud eesmärgid saaksid täidetud“ lisas ta.

Reformierakonna Harku piirkonna uus juhatus on üksmeelselt valmis meeskonda tugevdama ning tegutsema seatud eesmärkide nimel.

Reformierakonna Harku valla piirkonnas on 98 liiget.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt