Reformierakonna Rae valla piirkonna esimeheks valiti Tarmo Gutmann

Uudis
|
13.06.2023

Pühapäeval Seli külas toimunud Rae valla piirkonna üldkoosolekul valiti uueks piirkonnajuhiks Tarmo Gutmann.

Koosolekul otsustati, et piirkonnal on üheksaliikmeline juhatus, sealhulgas esimees. Lisaks piirkonnajuhile osutusid Rae valla piirkonna juhatusse valituks Kaido Kivistik, Madis Sarik, Tõnis Kõiv, Bärbel Salumäe, Anna Õuekallas, Tanel Tammela, Kai Lasn ja Madis Tafenau.

Uue piirkonnajuhi Tarmo Gutmanni sõnul on Reformierakond Rae vallas võimu teostanud mitu aastakümmet. „Selle aja jooksul on valla elanike arv mitmekordistunud, mis ühelt poolt on andnud võimaluse ellu viia suuri projekte, teisalt aga pannud otsuste tegemise suure surve alla, et kõikide, nii uute kui ka põliselanike, soovid saaks täidetud,“ lausus Gutmann.

„Rae Reformierakonna meeskond on ühtne ja väga motiveeritud valla arengusse panustama. Mul on väga hea meel, et juhatuse töös soovis kaasa lüüa oluliselt rohkem inimesi, kui liikmete arv juhatuses võimaldaks. Kuid kõik meie inimesed, kes juhatusse kandideerisid, annavad oma panuse kindlasti volikogu ja komisjonide töös. See näitab meie meeskonna tugevust ja teotahet koduvalla jaoks midagi ära teha. Meie ühine eesmärk on, et kõikidel Rae valla elanikel oleks siin hea ja turvaline elada,“ sõnas Gutmann.

Reformierakonna Rae valla piirkonnas on 115 liiget.

 


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt