Reformierakonna Põhja-Tallinna piirkonda hakkab juhtima Jevgeni Krištafovitš

Uudis
|
|
30.09.2022

Neljapäeval toimunud Reformierakonna Põhja-Tallinna piirkonna üldkoosolekul valiti piirkonna uueks esimeheks jurist ja kodanikuaktivist Jevgeni Krištafovitš.

„Mul on hea meel, et erakonnakaaslased andsid mulle võimaluse vedada Reformierakonna tegemisi Põhja-Tallinnas. Tegemist on ühe kõige kiiremini areneva linnaosaga, kus on vaja seista aina kasvava elanikkonna soovide ja vajaduste eest ning teha nende mured nähtavaks. Ees ootavad kindlasti uued ja põnevad väljakutsed,“ ütles Krištafovitš.

Krištafovitš võtab Reformierakonna Põhja-Tallinna piirkonna juhtimise üle Yoko Alenderilt, kellel on hea meel, et piirkond sai endale nii teotahtelise esimehe, kes seisab Tallinnas õigete väärtuste eest.

“Jevgeni on põline põhjatallinlane, kelle jaoks on oma kogemusele tuginedes südameasjaks eestikeelsele haridusele üleminek. Hea meel on anda aktiivsele noorele inimesele võimalus arengusse panustada ja meie meeskond Riigikogu valimistele juhtida. Soovin Jevgenile edu ja ägedat teekonda koos Põhja-Tallinna tiimiga,” sõnas Alender.

Jevgeni Krištafovitš  on lõpetanud Tartu Ülikooli ning tal on magistrikraad õigusteaduses. Krištafovitš on ka Põhja-Tallinna linnaosakogu liige.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt