Kaja Kallas: tähtis on, et kõik partnerid oleks oma positsioonidega koalitsioonis rahul

Uudis
|
11.07.2022

Eile sõlmitud kokkuleppe järgi täidab Reformierakond moodustatavas valitsuskoalitsioonis peaministri, rahandusministri, kaitseministri, sotsiaalkaitseministri ja maaeluministri ametikohad.

“Leppisime eile partneritega kokku positsioonide jaotuse uues valitsuskoalitsioonis, mis aitab Eestil tänasest keerulisest julgeolekuolukorrast välja tulla ja koalitsioonilepingus kokkulepitu ellu viia. Minu jaoks on tähtis, et kõik kolm koalitsioonipartnerit oleksid saadud positsioonidega rahul ja selle me laias laastus saavutasime,” ütles Reformierakonna juht Kaja Kallas.

Reformierakonna täita jäävad kokkuleppe järgi peaministri, rahandusministri, kaitseministri, sotsiaalkaitseministri ja maaeluministri ametikohad. Samuti nimetab Reformierakond Riigikogu kultuurikomisjoni, majanduskomisjoni, väliskomisjoni, julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni ja eestikeelse hariduse probleemkomisjoni esimehe kandidaadid.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt