Reformierakonna uus peasekretär on Timo Suslov

Uudis
|
04.05.2022

Reformierakonna juhatus võttis täna teadmiseks peasekretär Erkki Keldo soovi ametist lahkuda ja nimetas peasekretäriks riigikogu liikme Timo Suslovi.

“Täname Erkkit südamest kolme ja poole aasta töö eest erakonna peasekretärina ja soovime uuele peasekretärile ametis palju jõudu,” ütles erakonna esimees Kaja Kallas.

“Jään kindlasti tegevaks nii erakonnas kui poliitikas, aga tunnen, et aeg on organisatsiooni juhtimisse värskeid mõtteid tuua,” sõnas Erkki Keldo. Ta lubas jätkata tööd erakonna Riigikogu fraktsiooni aseesimehena, panustada Riigikogu valimiste kampaaniasse ning valimistel kandideerida. “Erakond on kindlatel alustel – meie rahaasjad on korras, ettevalmistus Riigikogu valimisteks on alanud ja töö kampaaniaks, programmiks ja nimekirjade koostamiseks käib suure hooga,” tõdes Keldo.

„Tänan erakonna juhatust usalduse eest,“ ütles Suslov. „Juhtimiskogemus politseis ja Keila linnavalitsuses annab hea põhja teha uus samm suurde meeskonda. Peasekretärina saan panustada organisatsiooni käekäiku veel tugevamalt kui seni. Väljakutse teeb eriti huvitavaks eesootav valimisperiood. Eesmärgiks on viia Reformierakond tugeva meeskonnana Riigikogu valimistele ja need taas võita.“

Timo Suslov on Riigikogu liige alates 2020. aasta jaanuarist. Varem on ta töötanud Keila abilinnapeana ja juhtinud erakonna Keila piirkonda. Erkki Keldo töötas Reformierakonna peasekretärina kolm ja pool aastat alates novembrist 2018.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt