Reformierakonna Kambja valla piirkonna juhiks valiti taas Triin Nõmmistu

Uudis
|
17.02.2022

Üleeile õhtul toimunud Reformierakonna Kambja piirkonnaorganisatsiooni üldkoosolekul otsustati, et esimehena jätkab Triin Nõmmistu. Piirkonnal on edaspidi üheksaliikmeline juhatus, kuhu kuuluvad Triin Nõmmistu, Illari Lään, Raivo Maimre, Rita-Anette Kohava, Veiko Võsoberg, Margot Võsokov, Jaanus Kaldoja, Meelis Michelson ja Leho Liiv.

 

Vastvalitud piirkonnajuhi Triin Nõmmistu sõnul on hetkel Kambja vallas äärmiselt põnev poliitiline olukord. “Viimaste kohalike valimiste tulemused näitasid selgelt, et Kambja valla inimesed soovivad vallajuhtimises muutust. Olen Reformierakonna valimistulemuste üle väga uhke ja meie valijatele toetuse eest tänulik.”

 

Hetkel juhitakse Kambja valda esmakordselt koalitsioonilepingu järgi. Nõmmistu sõnas seejuures, et oluline on teha poliitilisi kokkuleppeid pidades alati silmas vallaelanike huve.

 

“Reformierakonnas oleme astunud sammu edasi meie organisatsiooni parema toimimise suunas ning meiega on inimesed, kes oma liberaalse maailmavaatega soovivad rohkem panustada Kambja valla arengusse,” tõi Nõmmistu välja ja lisas. “Meeskond on meil ühtsem kui kunagi varem ning ettevaatavalt teeme plaane ka 2025. aasta kohalike omavalitsuste valimisteks.”

 

“Mul on suur au järgmisel kahel aastal taas Reformierakonna Kambja piirkonnaorganisatsiooni juhtida, ka meie uuenenud juhatuse koosseis on väga motiveeritud. Nii erakonna kui ka meie piirkonna liikmete toetus on mulle äärmiselt oluline,” tänas Nõmmistu.

 

Urmas Kruuse sõnul on Triin Nõmmistu end tõestanud tugeva piirkonnajuhina. “Meie toetus vallaelanike seas on suur. Reformierakond on suuteline pakkuma Kambjas paremat alternatiivi tänasele võimuliidule ning pikemas plaanis kasvatama meeskonda, et olla valmis tulevasteks Riigikogu ja kohalike omavalitsuste valimiseks” sõnas Kruuse.

 

Triin Nõmmistu on Reformierakonna liige aastast 2006, Kambja piirkonna juhatuse liige aastast 2016 ning juhatuse esimees aastast 2019. Reformierakonna Kambja valla piirkonnas on kokku 71 liiget.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt