Reformierakond kutsub valijaid toetama tulumaksu alandamise kava

Uudis
|
30.01.2003

Nädalavahetusel aktiivse valimiskampaaniaga alustav Reformierakond kutsub kõiki valijaid toetama tulumaksu alandamise kava.

Reformierakonna juhatuse liige Andres Lipstok ütles, et iga tulusaaja võidaks tulumaksu alandamisest ligi ühe kuupalga lisaks. “Üksmeelne toetus meie konkreetsele kavale, kuidas Eesti majanduskasvu hoogustada looks head eeldused ka koostöövaimu süvendamiseks Eesti poliitikas. See oleks selge võit kogu Eestile,” ütles Lipstok.

Reformierakond peab maksuküsimust käesolevate valimiste põhiküsimuseks.

“Maksud on riigielu korraldamise keskne küsimus, nad puudutavad igaüht. Tulumaksu alandamine on ainuke reaalne kava, kuidas suuremat majanduskasvu saavutada, mille alles loodetavate viljade laialijagamisele enamus erakondi täna oma kavades keskendub. Aga see kasv tuleb kõigepealt saavutada. Täna ei ole Eesti majanduskasv 10%. Suur osa konkurentide programme jagab väljamõeldud karu nahka,” lausus Lipstok.

“Hääletades neil valimistel Reformierakonna poolt, võidavad Eesti inimesed kaks head asja korraga – ligi ühe kuupalga lisaks ja kindluse, et astmelist tulumaksu ei tule,” ütles Lipstok.

Küsitluste järgi toetab tulumaksu alandamist 20%le veerandik Eesti elanikest. Aktiivsetest valijatest teeb see umbes 100 000 inimest. “Usume, et meie kavaga hakkab iga päevaga liituma uusi toetajaid. Tahame koondada Reformierakonna selja taha kõik need eestimaalased, kes soovivad Eesti majanduskasvu kiirenemist ja suuremat kindlustunnet tulevikuks,” ütles Lipstok.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt