Reformierakond tegi Res Publicale ettepaneku toetada Tallinna narkoennetuskava

Uudis
|
29.01.2003

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmed tegid täna Res Publicale ettepaneku toetada täna volikokku saadetud HIV, AIDSi ja narkoennetuskava.

Tallinna volikogu lastekaitsekomisjoni esimees Keit Pentus kutsus Res Publica esindajaid narkoennetuskava toetama. “See oleks konkreetseks näiteks koalitsiooni ja opositsiooni koostööst. Tallinnas on esmakordselt valminud terviklik kava HIV, AIDSi ja narkomaania ennetamiseks. See ei ole parteipoliitiline küsimus, vaid kogu ühiskonda puudutav probleem. See ei ole koht, kus rääkida parteidevahelisest vastasseisust,” ütles Pentus.

Pentus lisas, et Reformierakond ei pea õigeks Riigikogu valimiskampaania kandumist kohalikesse omavalitsustesse. “Märke sellest on kahetsusväärselt näha mitmetes omavalitsustes,” nentis Pentus.

“Kohalikest valimistest on möödunud kolm kuud ja järgmised valimised kohalikud valimised toimuvad 2005. aastal. Omavalitsustel tuleb lasta rahulikult tööd teha,” lisas Pentus.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt