Reformierakonna esinumbrid Riigikogu valimistel on Kallas, Savi ja Rask

Uudis
|
13.01.2003

Reformierakonna Üldkogu kinnitas täna erakonnasiseste eelvalimiste tulemusel kujunenud valimisnimekirja 2003. aasta Riigikogu valimisteks.

Valimisnimekirja esinumber on erakonna esimees, peaminister Siim Kallas. Talle järgnevad Riigikogu esimees Toomas Savi, justiitsminister Märt Rask, Tartu linnapea Andrus Ansip ja Riigikogu rahanduskomisjoni esimees Meelis Atonen.

Nimekirja kolm järgmist kohta kuuluvad naispoliitikutele – nimekirja kuuendal kohal on endine kultuuriminister Signe Kivi, seitsmendal välisminister Kristiina Ojuland ja kaheksandal Tallinna linnavolikogu esimees Maret Maripuu.

Üleriigilises üheksandal kohal on Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Andres Taimla ja kümnendal kohal Riigikogu majanduskomisjoni esimees Andres Lipstok.

Esimese kolmekümne hulgas on kolm Noortekogu kandidaati – Keit Pentus, Rain Rosimannus ja Kristen Michal. Alla kolmekümneaastasi kandidaate on esikolmekümes viis.


Toeta

Liitu püsiannetajatega

Liitu Reformierakonna püsiannetajate kogukonnaga, et saaksime liberaalse maailmavaate veelgi enamate inimesteni viia. Anna oma pikaajaline panus, et Eesti jätkaks paremal kursil!

Vaata lähemalt